Doja Cat Trivia

Every Doja Cat trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Doja Cat questions and answers

  1. What is the record label of Planet Her?

    Answer: Kemosabe and RCA Records

    From Kiss Me More

  2. Which artist is featured in Kiss Me More?

    Answer: SZA

    From Kiss Me More

  3. What is the name of Doja Cat's first single that gained viral success?

    Answer: Moo!

    From Paint the Town Red

  4. What genre does Doja Cat primarily incorporate into Planet Her?

    Answer: Pop

    From Planet Her

  5. Which album did the song Paint the Town Red appear on?

    Answer: Hot Pink

    From Paint the Town Red

  6. Which song from Hot Pink did Doja Cat perform at the 2020 MTV Video Music Awards?

    Answer: Say So

    From Hot Pink

  7. Which song from Hot Pink became Doja Cat's first top-five hit on the Billboard Hot 100?

    Answer: Say So

    From Hot Pink

  8. What year was the album Amala released?

    Answer: 2018

    From Amala

All Doja Cat quizzes