Doechii Trivia

Every Doechii trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Doechii questions and answers

  1. What is the name of the Doechii single that was released in 2021?

    Answer: High Girl

    From Persuasive

  2. Which music platform did Doechii first gain recognition on?

    Answer: SoundCloud

    From Persuasive

  3. She/Her/Black Bitch EP?

    Answer: Crazy

    From Crazy

  4. What genre does Doechii's music primarily fall under?

    Answer: Hip Hop

    From Crazy

  5. Who produced Doechii's hit single Persuasive?

    Answer: Kal Banx

    From Persuasive

  6. What is the second track on Doechii's EP she / her / black bitch?

    Answer: Yucky Blucky Fruitcake

    From Persuasive

  7. Before her breakout single, Doechii was known for her work in what field?

    Answer: Poetry

    From Persuasive

  8. Which emerging artist is known for her collaboration with Gucci Mane on the song Like That?

    Answer: Doja Cat

    From Rising Female Rappers

All Doechii quizzes