Doctor Strange Trivia

Every Doctor Strange trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Doctor Strange questions and answers

  1. What fruit does Strange use to practice time manipulation?

    Answer: Apple

    From Mysterious Time Manipulations

  2. Who plays the role of America Chavez?

    Answer: Xochitl Gomez

    From Multiverse Exploration

  3. What is the name of Wanda's alter ego?

    Answer: Scarlet Witch

    From Mind-Bending Multiverse Concepts

  4. What is the name of the villain who seeks to bring Dormammu to Earth?

    Answer: Kaecilius

    From Time Stone

  5. Who directed Doctor Strange (2016)?

    Answer: Scott Derrickson

    From Time Stone

  6. Who is able to remove the Eye of Agamotto from Doctor Strange in Avengers: Infinity War?

    Answer: Thanos

    From The Eye of Agamotto

  7. Who created the Eye of Agamotto in the Marvel Comics?

    Answer: Stan Lee and Steve Ditko

    From The Eye of Agamotto

  8. Who is the female Spider-Woman in the movie?

    Answer: Gwen Stacy

    From Multiverse Exploration

All Doctor Strange quizzes