Divinity Trivia

Every Divinity trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Divinity questions and answers

  1. Who can you recruit as a skeletal companion?

    Answer: Fane

    From Complex Decisions

  2. What is the name of the powerful source skill that can be learned from the Advocate in Divinity: Original Sin 2?

    Answer: Summon Inner Demon

    From The Source

  3. What is the name of the Magister who is a potential romance option in Divinity: Original Sin 2?

    Answer: Magister Siwan

    From Magisters

  4. What is the Red Prince's attitude towards other races in Divinity: Original Sin II?

    Answer: He looks down on them

    From Red Prince

  5. Who is the leader of the Magisters in Divinity: Original Sin 2?

    Answer: Dallis the Hammer

    From Magisters

  6. What is the Red Prince's race in Divinity: Original Sin II?

    Answer: Lizard

    From Red Prince

  7. Which ability lets you perform a powerful area attack?

    Answer: Dragon Burst

    From Draconian Powers

  8. Which character is a Red Prince?

    Answer: A lizard noble

    From Complex Decisions

All Divinity quizzes