Dishonored Trivia

Every Dishonored trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dishonored questions and answers

  1. What is the name of the currency used in Dunwall?

    Answer: Coin of the Realm

    From The City of Dunwall

  2. What is the name of Emily Kaldwin's teleportation ability?

    Answer: Far Reach

    From Psychic Abilities

  3. In Dishonored 2, what is the name of the black market shopkeeper in the Grand Palace?

    Answer: Black Market Shopkeeper

    From The Black Market

  4. Who is the leader of the Bottle Street Gang in Dishonored?

    Answer: Slackjaw

    From The Black Market

  5. Which character can possess animals and humans?

    Answer: Corvo Attano

    From Stealth and Assassination

  6. Which character is the Royal Spymaster?

    Answer: Hiram Burrows

    From Major Political Choices

  7. What is the name of the river that runs through Dunwall?

    Answer: Wrenhaven River

    From The City of Dunwall

  8. Which ability lets Emily Kaldwin create a doppelganger?

    Answer: Doppelganger

    From Psychic Abilities

All Dishonored quizzes