Disco Elysium Trivia

Every Disco Elysium trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Disco Elysium questions and answers

  1. Which faction does Joyce Messier represent?

    Answer: Wild Pines

    From Socio-Political Themes

  2. What is the name of the union leader in Disco Elysium?

    Answer: Evrart Claire

    From Psychological Effects

  3. What is the name of the protagonist in Disco Elysium?

    Answer: Harry Du Bois

    From Elysium Setting

  4. What is the name of the union leader in Disco Elysium?

    Answer: Evrart Claire

    From The Pale

  5. What is the name of the hotel where the protagonist stays in Disco Elysium?

    Answer: Whirling-In-Rags

    From Dialog Trees

  6. What is the name of the protagonist in Disco Elysium?

    Answer: Harry Du Bois

    From Dialog Trees

  7. What is the name of the in-game skill that represents empathy in Disco Elysium?

    Answer: Empathy

    From Detective Work

  8. What is Kim Kitsuragi's preferred method of investigation in Disco Elysium?

    Answer: Empirical

    From Detective Kim Kitsuragi

All Disco Elysium quizzes