Digimon Trivia

Every Digimon trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Digimon questions and answers

  1. Who is the main antagonist in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Eaters

    From Digital Monsters

  2. What is the name of the special battles in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Domination Battles

    From Digital Monsters

  3. What is the name of the digital world in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: EDEN

    From Digital Monsters

  4. What is the CAM requirement to digivolve into Beelzemon in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: 100% CAM

    From Digivolution

  5. Which Digimon can't digivolve into Greymon in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Agumon (Black)

    From Digivolution

  6. What is the required level for Agumon to digivolve into GeoGreymon in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Level 15

    From Agumon

  7. What is Agumon's signature move in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Pepper Breath

    From Agumon

  8. What is the name of the device used to capture Digimon in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Digimon Capture

    From Digital Monsters

All Digimon quizzes