Die Hard Franchise Trivia

Every Die Hard Franchise trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Die Hard Franchise questions and answers

  1. What is John McClane's famous catchphrase in Die Hard?

    Answer: Yippee-ki-yay, motherfucker

    From Character: John McClane

  2. What is the name of the airport in Die Hard 2?

    Answer: Dulles

    From Weapon: Glock 17

  3. What is the name of the reporter who causes trouble for McClane?

    Answer: Richard Thornburg

    From Location: Dulles International Airport

  4. Who plays the main antagonist, Colonel Stuart?

    Answer: William Sadler

    From Location: Dulles International Airport

  5. What is John McClane trying to prevent in Die Hard 2?

    Answer: Plane crash

    From Character: John McClane

  6. Which holiday is it during the events of the first Die Hard movie?

    Answer: Christmas

    From Character: John McClane

  7. What does John McClane use to kill the first terrorist in Die Hard?

    Answer: A handgun

    From Character: John McClane

  8. In Die Hard, what is the name of the skyscraper where John McClane is trapped?

    Answer: Nakatomi Plaza

    From Character: John McClane

All Die Hard Franchise quizzes