Die Hard Trivia

Every Die Hard trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Die Hard questions and answers

  1. In Die Hard, what does McClane use to descend an elevator shaft?

    Answer: Fire hose

    From Iconic Skyscraper Action Scenes

  2. What holiday is being celebrated in Die Hard?

    Answer: Christmas

    From Action-Packed Holiday Tales

  3. Who directed Die Hard?

    Answer: John McTiernan

    From Iconic Skyscraper Action Scenes

  4. What is the name of the skyscraper in Die Hard?

    Answer: Nakatomi Plaza

    From Action-Packed Holiday Tales

  5. In Die Hard, what does McClane use to kill the first terrorist?

    Answer: A handgun

    From John McClane's Adventures

  6. Who directed the first Die Hard movie?

    Answer: John McTiernan

    From John McClane's Adventures

  7. What does John McClane write on the dead terrorist's shirt?

    Answer: Now I have a machine gun

    From Perilous Christmas Thieves

  8. What is John McClane's profession in the Die Hard series?

    Answer: NYPD Detective

    From John McClane's Yippee-Ki-Yay Moments

All Die Hard quizzes