Diablo Trivia

Every Diablo trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Diablo questions and answers

  1. Who is the youngest of the Prime Evils?

    Answer: Diablo

    From Demonic Factions

  2. Which demon is known as the Lord of Sin?

    Answer: Azmodan

    From Demonic Factions

  3. What is the Necromancer's skill to revive dead monsters?

    Answer: Revive

    From Demon-Slaying Techniques

  4. In Diablo II, which character class has a special quest to kill Mephisto?

    Answer: All classes have the same quest

    From Mephista

  5. In the Diablo series, who is the Prime Evil that the heroes of Sanctuary often fight against?

    Answer: Diablo

    From Sanctuary

  6. In Diablo III, which character is revealed to be the Nephalem, the offspring of angels and demons?

    Answer: The Player Character

    From Sanctuary

  7. Which class can use the skill Whirlwind?

    Answer: Barbarian

    From Demon Hunting

  8. What is the name of the world in Diablo IV?

    Answer: Sanctuary

    From Demon Hunting

All Diablo quizzes