Dexter Fletcher Trivia

Every Dexter Fletcher trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dexter Fletcher questions and answers

  1. Which song does Elton write in rehab?

    Answer: I'm Still Standing

    From Music Icons' Rise to Fame

  2. In Rocketman, what triggers Elton John's decision to become sober?

    Answer: A suicide attempt

    From Character Transformation

  3. Who played Elton John's mother in Rocketman?

    Answer: Bryce Dallas Howard

    From Elton John's Music

  4. What is the name of Elton John's original surname in Rocketman?

    Answer: Reginald Dwight

    From Character Transformation

  5. What year does Rocketman begin?

    Answer: 1950

    From Pop Culture Musicians

  6. Who directed Rocketman?

    Answer: Dexter Fletcher

    From Rise of a Music Icon

  7. What was the worldwide box office gross of Bohemian Rhapsody?

    Answer: Over $900 million

    From Musical Biopics

  8. Which actor plays Bernie Taupin?

    Answer: Jamie Bell

    From Transformative Musical Journeys

All Dexter Fletcher quizzes