Devil May Cry Trivia

Every Devil May Cry trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Devil May Cry questions and answers

  1. What is the name of Dante's demonic form?

    Answer: Devil Trigger

    From Combat Mechanics

  2. What weapon does Dante use that is also a keepsake from his mother in Devil May Cry?

    Answer: Amulet

    From Dante's Weapons

  3. In Devil May Cry 3, who does Vergil team up with to open the gates of the underworld?

    Answer: Arkham

    From Vergil

  4. In Devil May Cry 4, who is the main protagonist?

    Answer: Nero

    From Ebony & Ivory

  5. Which weapon does Dante acquire from Cavaliere Angelo?

    Answer: Cavaliere

    From Demon Slaying Weapons

  6. Which item restores Dante's health?

    Answer: Green Orb

    From Combat Mechanics

  7. What is the name of Dante's twin pistols?

    Answer: Ebony & Ivory

    From Combat Mechanics

  8. In Devil May Cry 5, what weapon does Dante receive after defeating Cavaliere Angelo?

    Answer: Cavaliere

    From Dante's Weapons

All Devil May Cry quizzes