Deus Ex Trivia

Every Deus Ex trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Deus Ex questions and answers

  1. What is the name of the augmentation that allows Adam Jensen to see through walls?

    Answer: Smart Vision

    From Augmentations

  2. What is the energy source that powers most of JC's augmentations?

    Answer: Biogenic Energy System

    From JC Denton's Augmentations

  3. What specific lie does the Illuminati use to justify their global control agenda?

    Answer: That order and stability require their rule

    From Deus Ex's Illuminati Conspiracy

  4. In Deus Ex: Human Revolution, what is the name of the augmentation that allows Adam Jensen to fall from any height without damage?

    Answer: Icarus Landing System

    From Augmentations

  5. In Deus Ex: Mankind Divided, what is the name of the augmentation that allows Adam Jensen to become invisible?

    Answer: Glass-Shield Cloaking System

    From Augmentations

  6. Which Illuminati member serves as JC's handler throughout most of the game?

    Answer: Alex Jacobson

    From Deus Ex's Illuminati Conspiracy

  7. What is the name of the augmentation that allows Adam Jensen to become temporarily invisible?

    Answer: Cloaking System

    From Augmentations

  8. What is the name of the augmentation that allows Adam Jensen to fall from great heights without damage?

    Answer: Icarus Landing

    From Adam Jensen

All Deus Ex quizzes