Detroit: Become Human Trivia

Every Detroit: Become Human trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Detroit: Become Human questions and answers

  1. In Detroit: Become Human, what is the name of the software that helps Connor analyze evidence?

    Answer: Preconstruction

    From Connor

  2. What is the unique ability of Connor in Detroit: Become Human?

    Answer: Analyzing evidence and reconstructing past events

    From Connor

  3. Who is the artist that owns Markus?

    Answer: Carl Manfred

    From Character Development

  4. Who is the android detective in Detroit: Become Human?

    Answer: Connor

    From Character Development

  5. Who is the human detective partnered with Connor?

    Answer: Hank Anderson

    From Ethical Dilemmas

  6. In Detroit: Become Human, what is Connor's primary function?

    Answer: Investigator

    From Connor

  7. What is the name of the software that helps Connor in his investigations?

    Answer: Preconstruction

    From Connor

  8. Who created the androids in Detroit: Become Human?

    Answer: Elijah Kamski

    From Character Development

All Detroit: Become Human quizzes