Destiny Trivia

Every Destiny trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Destiny questions and answers

  1. Who created the Exo race?

    Answer: Clovis Bray

    From Cybernetic Operatives

  2. In Destiny 2, who is the leader of the Vanguard?

    Answer: Zavala

    From Guardians

  3. What is the Traveler's relationship with the Vex in Destiny 2?

    Answer: It is their enemy

    From Traveler's Powers

  4. What is the Traveler's physical form in Destiny 2?

    Answer: A large, white, spherical celestial body

    From Traveler's Powers

  5. What is the name of the alien race that Guardians often fight against, known for their scavenging nature?

    Answer: Fallen

    From Guardians

  6. Which raid has the Insurrection Prime boss?

    Answer: Scourge of the Past

    From Team Raid Dynamics

  7. What is the final boss of the Last Wish raid?

    Answer: Riven

    From Team Raid Dynamics

  8. What is the Exo Stranger's relation to Ana Bray?

    Answer: Sister

    From Cybernetic Operatives

All Destiny quizzes