Denis Villeneuve Trivia

Every Denis Villeneuve trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Denis Villeneuve questions and answers

  1. Which actor plays Keller Dover?

    Answer: Hugh Jackman

    From Psychological Tension Under Pressure

  2. What is the significance of the maze in the film?

    Answer: Kidnapper's symbol

    From Trial by Observation

  3. What is the name of Hugh Jackman's character in Prisoners?

    Answer: Keller Dover

    From Kidnapping

  4. Which actor plays Keller Dover?

    Answer: Hugh Jackman

    From Trial by Observation

  5. What does Louise name her daughter in Arrival?

    Answer: Hannah

    From Alien Communication

  6. Who directed the 2016 film Arrival?

    Answer: Denis Villeneuve

    From Alien Communication

  7. In which U.S. state is Prisoners set?

    Answer: Pennsylvania

    From Psychological Confinement Dramas

  8. What is the primary setting of Prisoners?

    Answer: Pennsylvania

    From Family Drama and Dysfunction

All Denis Villeneuve quizzes