Dean Martin Trivia

Every Dean Martin trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dean Martin questions and answers

  1. In which year did Frank Sinatra and Dean Martin perform together for the last time?

    Answer: 1989

    From Frank Sinatra Collaborations

  2. On which album did Dean Martin's version of Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! first appear?

    Answer: A Winter Romance

    From Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

  3. Which of these songs is not on A Winter Romance?

    Answer: Jingle Bells

    From Dean Martin's Christmas Classics

  4. Which song on A Winter Romance is not traditionally a Christmas song?

    Answer: June in January

    From Dean Martin's Christmas Classics

  5. Which record label was That's Amore released under?

    Answer: Capitol Records

    From That's Amore

  6. What is the meaning of amore in the song That's Amore?

    Answer: Love

    From That's Amore

  7. Which song from The Sweetest Sounds album was a top hit?

    Answer: Baby-O

    From The Sweetest Sounds

  8. What is the duration of Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! on The Dean Martin Christmas Album?

    Answer: Sat Dec 30 1899 01:58:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

All Dean Martin quizzes