Dead Island Trivia

Every Dead Island trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dead Island questions and answers

  1. In Dead Island, what is the name of the Australian bodyguard?

    Answer: Purna

    From Zombies

  2. Which character in Dead Island is a former police officer?

    Answer: Xian Mei

    From Zombies

  3. Which character in Dead Island is a former police officer?

    Answer: Xian Mei

    From Banoi Island

  4. Which developer created Dead Island?

    Answer: Techland

    From Banoi Island

  5. In Call of Duty: Black Ops Zombies, what does the power-up Max Ammo do?

    Answer: Refills all ammo

    From Zombies

  6. What is the main weapon type in Dead Island?

    Answer: Melee Weapons

    From Zombies

  7. In Dead Island, what is the name of the luxury hotel?

    Answer: Royal Palms Resort

    From Zombies

  8. In Dead Island, what is the name of the city on Banoi Island?

    Answer: Moresby

    From Banoi Island

All Dead Island quizzes