DC Extended Universe Trivia

Every DC Extended Universe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DC Extended Universe questions and answers

  1. What is the name of the villain that Diana Prince, Batman, and Superman team up against in Batman v Superman: Dawn of Justice?

    Answer: Doomsday

    From Diana Prince

  2. Who plays Diana Prince in Batman v Superman: Dawn of Justice?

    Answer: Gal Gadot

    From Diana Prince

  3. Which Kryptonian artifact does General Zod seek to obtain from Superman in Man of Steel?

    Answer: Codex

    From General Zod

  4. In the Justice League movie, what is the name of the team's headquarters?

    Answer: The Watchtower

    From Barry Allen

  5. Which Justice League member recruits Barry Allen in the 2017 film?

    Answer: Bruce Wayne/Batman

    From Barry Allen

  6. In Superman II (1980), what is the name of the dimension where General Zod is imprisoned?

    Answer: Phantom Zone

    From General Zod

  7. In Batman v Superman: Dawn of Justice, what is the name of the artifact that Lex Luthor uses to create Doomsday?

    Answer: Kryptonian Scout Ship

    From Diana Prince

  8. What is the name of General Zod's ship in Man of Steel?

    Answer: Black Zero

    From General Zod

All DC Extended Universe quizzes