David R. Ellis Trivia

Every David R. Ellis trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample David R. Ellis questions and answers

  1. What is the flight number in the movie?

    Answer: Pacific Air 121

    From Daring Mid-Air Adventures

  2. Who plays the lead role of Neville Flynn?

    Answer: Samuel L. Jackson

    From Daring Mid-Air Adventures

  3. What is the flight number in the movie?

    Answer: Pacific Air 121

    From Airborne Creature Chaos

  4. What is the main setting of Snakes on a Plane?

    Answer: Airplane

    From Airborne Creature Chaos

  5. Who directed Snakes on a Plane?

    Answer: David R. Ellis

    From Mid-Air Monster Thrills

  6. What is the flight's origin city?

    Answer: Honolulu

    From Airborne Creature Terrors

  7. What is the name of the witness being protected?

    Answer: Sean Jones

    From Daring Mid-Air Adventures

  8. Who directed Snakes on a Plane?

    Answer: David R. Ellis

    From Airborne Creature Chaos

All David R. Ellis quizzes