David O. Russell Trivia

Every David O. Russell trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample David O. Russell questions and answers

  1. Who is Joy's best friend and business partner?

    Answer: Jackie

    From Resilient Single Mothers

  2. Which FBI agent forces Irving to work for him?

    Answer: Richie DiMaso

    From Strategic Heists

  3. What dance style do Pat and Tiffany perform?

    Answer: Freestyle

    From Emotional Triumphs and Silver Linings

  4. Which actor plays Joy's father, Rudy?

    Answer: Robert De Niro

    From Resilient Single Mothers

  5. What is the final score of Pat and Tiffany's dance?

    Answer: 5

    From Emotional Triumphs and Silver Linings

  6. Who is Irving's partner in crime?

    Answer: Sydney Prosser

    From Strategic Heists

  7. What is Pat's father's favorite football team?

    Answer: Philadelphia Eagles

    From Emotional Triumphs and Silver Linings

  8. Which actress plays Joy's mother, Terry?

    Answer: Virginia Madsen

    From Resilient Single Mothers

All David O. Russell quizzes