Darren Aronofsky Trivia

Every Darren Aronofsky trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Darren Aronofsky questions and answers

  1. What is the name of the ballet company director?

    Answer: Thomas Leroy

    From Psychological Breakdowns

  2. What is the name of Harry's girlfriend?

    Answer: Marion Silver

    From Psychological Descent

  3. Who plays the lead role of Nina Sayers?

    Answer: Natalie Portman

    From Psychological Breakdowns

  4. Who composed the film's haunting score?

    Answer: Clint Mansell

    From Grim Portrayals of Mental Illness

  5. In which year was The Wrestler premiered at the Venice Film Festival?

    Answer: 2008

    From The Intense Life of Wrestlers

  6. What drug does Sara become addicted to?

    Answer: Amphetamines

    From Psychedelic Realms

  7. Who directed The Wrestler (2008)?

    Answer: Darren Aronofsky

    From The Intense Life of Wrestlers

  8. Who is Nina's main rival in the film?

    Answer: Lily

    From Psychological Ballet Tension

All Darren Aronofsky quizzes