Darkest Dungeon Trivia

Every Darkest Dungeon trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Darkest Dungeon questions and answers

  1. Which character class in Darkest Dungeon has the highest base stress resistance?

    Answer: Leper

    From Stress System

  2. Which character class in Darkest Dungeon is known for stress healing?

    Answer: Jester

    From Stress System

  3. Which character's backstory involves a quest for redemption?

    Answer: Crusader

    From Haunting Backstories

  4. Who was a former nobleman before becoming a monster hunter?

    Answer: Leper

    From Haunting Backstories

  5. Which class in Darkest Dungeon is known for its high damage output?

    Answer: Hellion

    From Creature: Dungeon Crawlers

  6. Which class in Darkest Dungeon is known for its healing abilities?

    Answer: Vestal

    From Creature: Dungeon Crawlers

  7. What is the name of the narrator in Darkest Dungeon?

    Answer: Wayne June

    From Roguelike Dungeon Crawling

  8. What is the name of the trinket unique to The Red Hook in Darkest Dungeon?

    Answer: Tin Flute

    From The Red Hook

All Darkest Dungeon quizzes