Dark Souls Trivia

Every Dark Souls trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dark Souls questions and answers

  1. Who can be summoned to help in this boss fight if conditions are met?

    Answer: Solaire of Astora

    From Gwyn, Lord of Cinder

  2. What item is needed to reverse hollowing at a bonfire in Dark Souls?

    Answer: Humanity

    From Bonfires

  3. Which Bonfire is considered the central hub in Dark Souls?

    Answer: Firelink Shrine

    From Bonfire Mechanics

  4. Which boss is a pair of brothers fought in Lothric Castle?

    Answer: Lorian and Lothric

    From Epic Boss Battles

  5. What was the Windows release with extra content called?

    Answer: Prepare to Die Edition

    From The Chosen Undead

  6. Which item is required to kindle a Bonfire in Dark Souls?

    Answer: Humanity

    From Bonfire Mechanics

  7. What is the name of the blacksmith who upgrades your Estus Flask in Dark Souls III?

    Answer: Andre of Astora

    From Estus Flask

  8. What is the name of the Bonfire located in Anor Londo?

    Answer: Darkmoon Tomb

    From Bonfire

All Dark Souls quizzes