Cyberpunk Trivia

Every Cyberpunk trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cyberpunk questions and answers

  1. What is the primary function of the Kiroshi Optics?

    Answer: Enhanced vision

    From Augmented Reality Mechanics

  2. Who is the rockstar and rebel in Cyberpunk 2077?

    Answer: Johnny Silverhand

    From Futuristic Dystopian Cities

  3. Which character is a legendary rockerboy with a vendetta against Arasaka?

    Answer: Johnny Silverhand

    From Supernatural Elements

  4. What is the name of the AI that controls Night City's public transport?

    Answer: Delamain

    From Supernatural Elements

  5. What is the function of the Bioconductor upgrade?

    Answer: Reduces cooldowns

    From Cyberpunk Tech Upgrades

  6. Which company produces the Mantis Blades?

    Answer: Arasaka

    From Cyberpunk Tech Upgrades

  7. Which district is known for its luxurious lifestyle and wealthy residents?

    Answer: Westbrook

    From Futuristic Cityscape

  8. In Cyberpunk 2077, what is the name of the AI taxi service?

    Answer: Delamain

    From Night City

All Cyberpunk quizzes