Curtis Hanson Trivia

Every Curtis Hanson trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Curtis Hanson questions and answers

  1. Who played the role of Marlene 'Marl' Craven in The Hand That Rocks the Cradle?

    Answer: Julianne Moore

    From The Household Nanny

  2. What is the profession of Michael, the husband in The Hand That Rocks the Cradle?

    Answer: Obstetrician

    From The Household Nanny

  3. Who wrote the screenplay for L.A. Confidential?

    Answer: Brian Helgeland

    From Los Angeles Noir

  4. Which actor played the role of Ed Exley in L.A. Confidential?

    Answer: Guy Pearce

    From Los Angeles Noir

  5. What is the name of the police station where the main characters work in L.A. Confidential?

    Answer: Hollywood Station

    From Corruption in the LAPD

  6. Who directed the film L.A. Confidential?

    Answer: Curtis Hanson

    From Corruption in the LAPD

  7. In 8 Mile, what does Jimmy do for a living at the beginning of the movie?

    Answer: He works at a car factory

    From Freestyle Rap Battles

  8. What is the name of the venue where the rap battles take place in 8 Mile?

    Answer: The Shelter

    From Rap Battles

All Curtis Hanson quizzes