Cuphead Trivia

Every Cuphead trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cuphead questions and answers

  1. Who is the first boss in Cuphead?

    Answer: The Root Pack

    From Cuphead Boss Battles

  2. What is the name of the dragon boss in Cuphead?

    Answer: Grim Matchstick

    From Puppet Masters

  3. What is the main challenge in the Phantom Express fight?

    Answer: Moving platforms

    From Boss Battle Strategies

  4. Which weapon is most effective against Hilda Berg?

    Answer: Spread

    From Boss Battle Strategies

  5. Who is the boss that is a giant bee?

    Answer: Rumor Honeybottoms

    From Villainous Bosses

  6. Who is the first boss in Cuphead's Inkwell Isle One?

    Answer: The Root Pack

    From Villainous Bosses

  7. What is the name of the boss in the level Fiery Frolic?

    Answer: Grim Matchstick

    From Cuphead Boss Battles

  8. Who is the final boss in Cuphead?

    Answer: The Devil

    From Puppet Masters

All Cuphead quizzes