Crusader Kings Trivia

Every Crusader Kings trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Crusader Kings questions and answers

  1. What is the primary goal in Crusader Kings II?

    Answer: To gain as much prestige and piety as possible

    From Royal Marriages

  2. Which DLC introduces the ability to play as a Jewish character?

    Answer: Sons of Abraham

    From Court Intrigue

  3. What is the name of the developer of Crusader Kings III?

    Answer: Paradox Development Studio

    From Dynastic Management

  4. What is the name of the succession law where the youngest child inherits all in Crusader Kings II?

    Answer: Ultimogeniture

    From Dynasty Management

  5. What is the name of the Crusader Kings II expansion that allows you to start in the year 769?

    Answer: Charlemagne

    From Dynastic Succession

  6. What is the maximum number of wives a Muslim character can have in Crusader Kings II?

    Answer: 4

    From Dynastic Succession

  7. In Crusader Kings II, what is the term for a ruler's secondary wives?

    Answer: Concubines

    From Royal Marriages

  8. In Crusader Kings III, what is the term for a ruler's personal combat skill?

    Answer: Prowess

    From Court Intrigue

All Crusader Kings quizzes