Creature from the Black Lagoon Trivia

Every Creature from the Black Lagoon trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Creature from the Black Lagoon questions and answers

  1. Who is Dr. Carl Maia's assistant?

    Answer: Dr. David Reed

    From Dr. Carl Maia

  2. What is Dr. Carl Maia's profession?

    Answer: Geologist

    From Dr. Carl Maia

  3. What is the setting of the film?

    Answer: Amazon Rainforest

    From Mark Williams

  4. What year was Creature from the Black Lagoon released?

    Answer: 1954

    From Kay Lawrence

  5. Who composed the film's score?

    Answer: Henry Mancini

    From Classic Creature Features

  6. Who played Kay Lawrence in Creature from the Black Lagoon?

    Answer: Julie Adams

    From Kay Lawrence

  7. Which university is David Reed affiliated with?

    Answer: University of California

    From David Reed

  8. Which university is Dr. Carl Maia affiliated with?

    Answer: University of São Paulo

    From Dr. Carl Maia

All Creature from the Black Lagoon quizzes