Crash Bandicoot Trivia

Every Crash Bandicoot trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Crash Bandicoot questions and answers

  1. What does Aku Aku say when he is summoned?

    Answer: Ooga Booga

    From Aku Aku

  2. Which boss in Sekiro: Shadows Die Twice is a corrupted monk?

    Answer: True Corrupted Monk

    From Boss Battles

  3. What is the name of the marsupial that Crash often rides in the Crash Bandicoot series?

    Answer: Polar

    From Crash Bandicoot

  4. Who is the main antagonist in the Crash Bandicoot series?

    Answer: Dr. Neo Cortex

    From Crash Bandicoot

  5. What is the name of the mask that aids Crash Bandicoot?

    Answer: Aku Aku

    From Cortex Castle

  6. In the level Aviary Action, who is the boss you fight?

    Answer: Wally Warbles

    From Boss Battles

  7. Who is the final boss in Crash Bandicoot 1?

    Answer: Dr. Neo Cortex

    From Boss Battles

  8. Which character in Crash Team Racing has the highest speed stat?

    Answer: Tiny Tiger

    From Power Sliding

All Crash Bandicoot quizzes