Command & Conquer Trivia

Every Command & Conquer trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Command & Conquer questions and answers

  1. What resource is gathered by the Quarry?

    Answer: Stone

    From Resource Management

  2. Which profession gathers food from the forest?

    Answer: Gatherer

    From Resource Management

  3. Which faction has access to the Chrono Miner?

    Answer: Allies

    From Resource Management

  4. In Frostpunk, what happens when the 'Discontent' meter fills up?

    Answer: The player loses the game

    From Resource Management

  5. What is the name of the law book in Frostpunk?

    Answer: The Book of Laws

    From Resource Management

  6. What is the name of the Soviet anti-air infantry unit?

    Answer: Flak Trooper

    From Iconic Units

  7. What is the name of the Soviet amphibious assault vehicle?

    Answer: Stingray

    From Iconic Units

  8. What is the name of the alien race that uses Tiberium as a terraforming tool in Command & Conquer?

    Answer: Scrin

    From Tiberium

All Command & Conquer quizzes