Coen Brothers Trivia

Every Coen Brothers trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Coen Brothers questions and answers

  1. What is the name of the store H.I. robs?

    Answer: Short Stop

    From Surreal Crime Comedies

  2. Who directed Raising Arizona?

    Answer: Coen Brothers

    From Surreal Crime Comedies

  3. Who sang the lead vocals for In the Jailhouse Now?

    Answer: Tim Blake Nelson

    From Music: Bluegrass Soundtrack

  4. What is the name of the nihilist played by Flea from Red Hot Chili Peppers?

    Answer: Kieffer

    From Cult Classic Comedy Characters

  5. What is the name of the bounty hunter in Raising Arizona?

    Answer: Leonard Smalls

    From Surreal Crime Comedies

  6. Which song from the soundtrack was originally recorded by The Stanley Brothers?

    Answer: Angel Band

    From Music: Bluegrass Soundtrack

  7. What is the name of the fictional band in the movie?

    Answer: The Soggy Bottom Boys

    From Music: Bluegrass Soundtrack

  8. What is the name of the character who narrates The Big Lebowski?

    Answer: The Stranger

    From Cult Classic Comedy Characters

All Coen Brothers quizzes