Cody Johnson Trivia

Every Cody Johnson trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cody Johnson questions and answers

  1. Who was the first female country artist to sell over a million copies of an album?

    Answer: Patsy Cline

    From The Evolution of Country Music

  2. Which song from Ain't Nothin' to It was written by Chris Stapleton?

    Answer: Monday Morning Merle

    From The Rise of Cody Johnson

  3. Which song from Ain't Nothin' to It reached number one on the Billboard Country Airplay chart?

    Answer: On My Way to You

    From The Rise of Cody Johnson

  4. Which song from Ain't Nothin' to It reached number one on the Billboard Country Airplay chart?

    Answer: On My Way to You

    From Texas Kind of Way

  5. What genre is Cody Johnson's music?

    Answer: Country

    From Texas Kind of Way

  6. Which country music artist was known as The Possum?

    Answer: George Jones

    From The Evolution of Country Music

  7. What is the sub-genre of country music that emerged in the 1970s and was influenced by rock music?

    Answer: Outlaw Country

    From The Evolution of Country Music

  8. In what year did Cody Johnson release his first album?

    Answer: 2006

    From The Rise of Cody Johnson

All Cody Johnson quizzes