Cloverfield Trivia

Every Cloverfield trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cloverfield questions and answers

  1. Which city is the first to be destroyed by the aliens?

    Answer: Los Angeles

    From Alien Invasions

  2. What is the name of the song played during the end credits?

    Answer: I Think We're Alone Now

    From Scarred Survivors

  3. What does Michelle discover outside the bunker?

    Answer: Alien spacecraft

    From Alien Invasions

  4. What is the name of the character who is injured and rescued in Cloverfield (2008)?

    Answer: Beth McIntyre

    From Post-Apocalyptic Worlds

  5. What is the name of the female protagonist?

    Answer: Michelle

    From Alien Invasions

  6. In Cloverfield, what is the last thing Rob says before the camera cuts out?

    Answer: I love you too

    From Alien Invasions

  7. In 10 Cloverfield Lane, what does Michelle use to make a makeshift hazmat suit?

    Answer: Shower curtain

    From Alien Invasions

  8. What is the name of the main character in 10 Cloverfield Lane?

    Answer: Michelle

    From Alien Invasions

All Cloverfield quizzes