Clint Eastwood Trivia

Every Clint Eastwood trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Clint Eastwood questions and answers

  1. What year was The Mule released?

    Answer: 2018

    From Unyielding Pursuit of Truth

  2. What illegal activity is Earl Stone involved in?

    Answer: Drug trafficking

    From Unyielding Pursuit of Truth

  3. Which actor portrayed Bob Gaudio in Jersey Boys?

    Answer: Erich Bergen

    From Unforgettable Musical Ensembles

  4. Which band is the focus of Jersey Boys?

    Answer: The Four Seasons

    From Unforgettable Musical Ensembles

  5. What does Walt confess to the priest?

    Answer: Killing in war

    From Gritty Urban Realism

  6. Who directed Gran Torino?

    Answer: Clint Eastwood

    From Gritty Urban Realism

  7. What is the name of the enemy sniper in the film?

    Answer: Mustafa

    From Intense Sniper Scenes

  8. What is the last line of the film Unforgiven?

    Answer: We all have it coming, kid.

    From Western Antiheroes

All Clint Eastwood quizzes