Cillian Murphy Trivia

Every Cillian Murphy trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cillian Murphy questions and answers

  1. What is the name of the secret organization Thomas Shelby becomes a part of in season 2?

    Answer: The Economic League

    From Thomas Shelby

  2. What is the name of Thomas Shelby's wife who dies in season 3?

    Answer: Grace Burgess

    From Thomas Shelby

  3. What is the name of J. Robert Oppenheimer's wife, as depicted in the movie Oppenheimer?

    Answer: Katherine Puening

    From J. Robert Oppenheimer

  4. In which film of The Dark Knight Trilogy does Scarecrow serve as a judge in a kangaroo court?

    Answer: The Dark Knight Rises

    From Dr. Jonathan Crane / Scarecrow

  5. What is the name of the rival gang leader Thomas Shelby kills in season 1?

    Answer: Billy Kimber

    From Thomas Shelby

  6. What is Thomas Shelby's profession in Peaky Blinders?

    Answer: Gang leader

    From Thomas Shelby

  7. Who is the composer of the original score for Oppenheimer?

    Answer: Hans Zimmer

    From J. Robert Oppenheimer

  8. In The Dark Knight, who does Scarecrow try to sell his fear toxin to?

    Answer: The Chechen

    From Dr. Jonathan Crane / Scarecrow

All Cillian Murphy quizzes