Chuck Berry Trivia

Every Chuck Berry trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Chuck Berry questions and answers

  1. What is the name of the guitarist who played the solo on Johnny B. Goode?

    Answer: Chuck Berry

    From Johnny B. Goode

  2. What was the name of Chuck Berry's autobiographical film?

    Answer: Hail! Hail! Rock 'n' Roll

    From The Influence of Rockabilly

  3. Which instrument did Chuck Berry famously play?

    Answer: Guitar

    From The Influence of Rockabilly

  4. What instrument does Chuck Berry famously play in Johnny B. Goode?

    Answer: Guitar

    From Johnny B. Goode

  5. What instrument does Chuck Berry famously play in 'Johnny B. Goode'?

    Answer: Guitar

    From The Birth of Rock 'n' Roll

  6. What ranking did Rolling Stone give Johnny B. Goode in their 500 Greatest Songs of All Time?

    Answer: 7th

    From Johnny B. Goode

  7. What is the name of the fictional character who performed Johnny B. Goode in a popular 1985 film?

    Answer: Marty McFly

    From Johnny B. Goode

  8. What was the original label that released Johnny B. Goode?

    Answer: Chess Records

    From Johnny B. Goode

All Chuck Berry quizzes