Chris Brown Trivia

Every Chris Brown trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Chris Brown questions and answers

  1. Which artist did Chris Brown collaborate with on the song No Guidance?

    Answer: Drake

    From Forever

  2. In which award show did Chris Brown perform a tribute to Michael Jackson?

    Answer: 2010 BET Awards

    From Chris Brown's Dance Moves

  3. In which year was No Guidance released?

    Answer: 2019

    From No Guidance featuring Drake

  4. What year was the album Indigo released?

    Answer: 2019

    From No Guidance

  5. In what year was the album Indigo (Extended) by Chris Brown released?

    Answer: 2019

    From Under the Influence

  6. How many tracks are there on the extended version of Indigo?

    Answer: 42

    From Go Crazy

  7. What is the sample used in Go Crazy?

    Answer: Drag Rap (Triggerman)

    From Go Crazy

  8. What is the second single from the album Indigo?

    Answer: Heat

    From No Guidance

All Chris Brown quizzes