Child's Play Trivia

Every Child's Play trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Child's Play questions and answers

  1. What is Chucky's full name in the film?

    Answer: Charles Lee Ray

    From Possessed Dolls

  2. Who directed Cult of Chucky?

    Answer: Don Mancini

    From Lethal Doll Rampages

  3. Who is the serial killer possessing Chucky?

    Answer: Charles Lee Ray

    From Possessed Dolls

  4. Who provides the voice for Chucky?

    Answer: Brad Dourif

    From Chucky's Legacy of Chaos

  5. What is the name of the boy Chucky terrorizes?

    Answer: Andy Barclay

    From Demented Doll Antagonists

  6. What city is Child's Play set in?

    Answer: Chicago

    From Possessed Doll Mayhem

  7. What is the name of the police officer killed by Chucky?

    Answer: Officer Norton

    From Serial Killer Cinematic Revivals

  8. What is the name of the boy who becomes Chucky's primary target?

    Answer: Andy Barclay

    From Chucky

All Child's Play quizzes