Chicken Run Trivia

Every Chicken Run trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Chicken Run questions and answers

  1. What does Mrs. Tweedy plan to turn the chickens into?

    Answer: Pies

    From Clever Animated Escapes

  2. Which studio produced Chicken Run?

    Answer: Aardman Animations

    From Stop-Motion Animation Triumphs

  3. Who directed Chicken Run?

    Answer: Peter Lord and Nick Park

    From Stop-Motion Animation Triumphs

  4. What do the chickens build to escape the farm?

    Answer: A plane

    From Mischievous Feathers

  5. What machine do the chickens build to escape?

    Answer: A plane

    From Clever Animated Escapes

  6. What is the main goal of the chickens?

    Answer: Escape the farm

    From Stop-Motion Animation Triumphs

  7. Who is the American rooster that helps the chickens?

    Answer: Rocky

    From Mischievous Feathers

  8. What is the name of the chicken who knits constantly?

    Answer: Babs

    From Clever Animated Escapes

All Chicken Run quizzes