Chappell Roan Trivia

Every Chappell Roan trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Chappell Roan questions and answers

  1. Who did Chappell Roan tour with in 2018?

    Answer: Declan McKenna

    From Casual

  2. What is the second track on Chappell Roan's Good For Me?

    Answer: California

    From Good For Me

  3. What is the debut single of Chappell Roan?

    Answer: Good Hurt

    From Casual

  4. Which record label is Chappell Roan signed to?

    Answer: Atlantic Records

    From Pink Pony Club

  5. Which of these artists is NOT associated with the Synth-Pop Revival?

    Answer: Chappell Roan

    From Synth-Pop Revival

  6. What is the name of Chappell Roan's 2020 single?

    Answer: California

    From Casual

  7. Who is credited with coining the term Pop Rock?

    Answer: Pete Seeger

    From Casual

  8. Which city is Chappell Roan originally from?

    Answer: Willard, Missouri

    From Casual

All Chappell Roan quizzes