Celeste Trivia

Every Celeste trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Celeste questions and answers

  1. What is the name of the dark reflection of Madeline in Celeste?

    Answer: Badeline

    From Mountain Climbing

  2. What is the unique gameplay mechanic in Celeste?

    Answer: Air-dashing

    From Climbing Challenges

  3. What collectible is hidden in each level?

    Answer: Strawberries

    From Mountain Climbing

  4. In Celeste, what is the name of the chapter where Madeline confronts her reflection?

    Answer: Reflection

    From Mountain Climbing

  5. What is the name of the mountain Madeline is climbing in Celeste?

    Answer: Mount Celeste

    From Mountain Climbing

  6. What is the name of the shadowy version of Madeline in Celeste?

    Answer: Badeline

    From Climbing Mechanics

  7. What is the name of the chapter where Madeline confronts her reflection in Celeste?

    Answer: Reflection

    From Madeline's Journey

  8. What is the name of the city Madeline is from in Celeste?

    Answer: Vancouver

    From Madeline

All Celeste quizzes