CD Projekt Trivia

Every CD Projekt trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample CD Projekt questions and answers

  1. What is Solomon Reed's specialty in Cyberpunk 2077?

    Answer: Cyberware installation

    From Solomon Reed

  2. What is the name of the mission where Jackie Welles dies in Cyberpunk 2077?

    Answer: The Heist

    From Jackie Welles

  3. What is Jackie Welles' ethnicity in Cyberpunk 2077?

    Answer: Mexican

    From Jackie Welles

  4. Who is the lead vocalist of the band Songbird is a part of in Cyberpunk 2077?

    Answer: Johnny Silverhand

    From Songbird

  5. What is Johnny Silverhand's ultimate goal in Cyberpunk 2077?

    Answer: To destroy Arasaka Corporation

    From Johnny Silverhand

  6. What is Johnny Silverhand's main goal in Cyberpunk 2077?

    Answer: Destroy Arasaka

    From Johnny Silverhand

  7. Who provides the voice for Johnny Silverhand in Cyberpunk 2077?

    Answer: Keanu Reeves

    From Johnny Silverhand

  8. What is Johnny Silverhand's original profession before becoming a digital ghost?

    Answer: Rockerboy

    From Johnny Silverhand

All CD Projekt quizzes