Carnivores Trivia

Every Carnivores trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Carnivores questions and answers

  1. What weapon is not available in Carnivores: Ice Age?

    Answer: Crossbow

    From Snowy Environments

  2. What is the base cost of a Velociraptor in Jurassic World Evolution?

    Answer: 373000

    From Velociraptor

  3. Which dinosaur in Carnivores: Dinosaur Hunter is known for its three-horned face?

    Answer: Triceratops

    From Dinosaur Species

  4. What is the point value of a Velociraptor in Carnivores: Dinosaur Hunter?

    Answer: 8

    From Velociraptor

  5. What is the name of the creature that resembles a modern-day rhinoceros in Carnivores: Ice Age?

    Answer: Woolly Rhinoceros

    From Snowy Environments

  6. What is the name of the map that is entirely covered in snow in Carnivores: Ice Age?

    Answer: Ravaren's Bridge

    From Snowy Environments

  7. What is the base lifespan of a Velociraptor in Jurassic World Evolution?

    Answer: 60

    From Velociraptor

  8. Which dinosaur in Carnivores: Dinosaur Hunter is known for its distinctive sail?

    Answer: Spinosaurus

    From Dinosaur Species

All Carnivores quizzes