Care Bears Trivia

Every Care Bears trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Care Bears questions and answers

  1. What is the primary activity in the game?

    Answer: Solving puzzles

    From Caring and Sharing Missions

  2. Which character is known for their belly badge?

    Answer: Cheer Bear

    From Caring and Sharing Missions

  3. What is the primary goal in the game?

    Answer: Spread caring

    From Compassionate Teamwork

  4. Who can use the Star Shower ability?

    Answer: Wish Bear

    From Bears' Unique Abilities

  5. Which bear uses the ability Rainbow Heart?

    Answer: Cheer Bear

    From Bears' Unique Abilities

  6. Which Care Bear is associated with sunshine?

    Answer: Funshine Bear

    From Colorful Challenges

  7. Which character provides hints in the game?

    Answer: Tenderheart Bear

    From Whimsical Rescue Operations

  8. What is the primary goal in Care Quest?

    Answer: Collect hearts

    From Colorful Challenges

All Care Bears quizzes