Cardi B Trivia

Every Cardi B trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cardi B questions and answers

  1. Which song from Invasion of Privacy was released as the lead single?

    Answer: Bodak Yellow

    From Invasion of Privacy

  2. Which song from Invasion of Privacy won a Grammy for Best Rap Performance?

    Answer: Bodak Yellow

    From Invasion of Privacy

  3. What is the name of the choreographer for the WAP music video?

    Answer: JaQuel Knight

    From WAP Cultural Impact

  4. In Bartier Cardi, what brand is prominently featured?

    Answer: Fashion Nova

    From Cardi B's Iconic Music Videos

  5. Who produced the song Ring?

    Answer: Needlz and Scribz Riley

    From Cardi B and Kehlani Collaboration

  6. What is the primary color scheme in I Like It music video?

    Answer: Red, blue, and yellow

    From Cardi B's Iconic Music Videos

  7. What is the name of the song Cardi B collaborated with Bad Bunny and J Balvin on?

    Answer: I Like It

    From Cardi B's Iconic Collaborations

  8. Who produced Cardi B's I Like It from Invasion of Privacy?

    Answer: J. White Did It

    From Cardi B's Iconic Collaborations

All Cardi B quizzes