Captain Marvel Trivia

Every Captain Marvel trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Captain Marvel questions and answers

  1. What does Monica say to Carol before she leaves at the end of Captain Marvel (2019)?

    Answer: Don't be gone too long

    From Monica Rambeau

  2. What is the name of Monica Rambeau's mother in Captain Marvel (2019)?

    Answer: Maria Rambeau

    From Monica Rambeau

  3. What year is it when Carol Danvers crash lands on Earth?

    Answer: 1995

    From Carol Danvers

  4. What is the name of the cat in Captain Marvel?

    Answer: Goose

    From Carol Danvers

  5. What happens to the Tesseract at the end of Captain Marvel?

    Answer: It's swallowed by Goose

    From Tesseract

  6. What form does the Tesseract take in Captain Marvel?

    Answer: A cube

    From Tesseract

  7. How many cats were used to portray Goose in Captain Marvel?

    Answer: Four

    From Goose the Cat

  8. What does Monica find in the box of Carol's belongings in Captain Marvel (2019)?

    Answer: A picture of Carol

    From Monica Rambeau

All Captain Marvel quizzes