Captain America Trivia

Every Captain America trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Captain America questions and answers

  1. Who is the first character to use the Super Soldier Serum in the Marvel Cinematic Universe?

    Answer: Steve Rogers/Captain America

    From Super Soldier Serum

  2. Who saves Wanda Maximoff from the explosion at the beginning of the film?

    Answer: Captain America

    From Iconic Marvel Team-Ups

  3. What is the name of the agreement causing the split in the Avengers?

    Answer: Sokovia Accords

    From Iconic Marvel Team-Ups

  4. What does Spider-Man use to immobilize Giant-Man?

    Answer: Webbing styled like Star Wars' AT-AT takedown

    From Airport Battle

  5. What is the name of the project that created the Winter Soldier in 'Captain America: The Winter Soldier'?

    Answer: Project Insight

    From Super Soldier Serum

  6. What is the name of the African country that plays a key role in the movie?

    Answer: Wakanda

    From Rivalry Between Iron Man and Captain America

  7. Who is the last to surrender in the airport battle?

    Answer: Captain America

    From Airport Battle

  8. In 'Captain America: The Winter Soldier', who is revealed to be the Winter Soldier?

    Answer: Bucky Barnes

    From Super Soldier Serum

All Captain America quizzes