Call of Duty Trivia

Every Call of Duty trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Call of Duty questions and answers

  1. Which perk reduces explosive damage in Black Ops II?

    Answer: Flak Jacket

    From Weapon Loadouts

  2. Which Task Force 141 member is a former SAS operative in Call of Duty: Modern Warfare?

    Answer: John Soap MacTavish

    From Task Force 141

  3. Which character from Task Force 141 is a playable character in Call of Duty: Modern Warfare?

    Answer: John Soap MacTavish

    From Task Force 141

  4. In Call of Duty: Ghosts, who does Logan Walker communicate with using a radio?

    Answer: David Hesh Walker

    From Logan Walker

  5. What is the name of the dog that Logan Walker commands in Call of Duty: Ghosts?

    Answer: Riley

    From Logan Walker

  6. Which challenge requires 5 kills with a single airstrike?

    Answer: Precision Airstrike

    From Covert Ops Challenges

  7. In which mission does Yuri get injured in Call of Duty: Modern Warfare 3?

    Answer: Dust to Dust

    From Yuri

  8. What is the reward for completing the Cold-Blooded challenge?

    Answer: Emblem

    From Covert Ops Challenges

All Call of Duty quizzes