Burnout Trivia

Every Burnout trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Burnout questions and answers

  1. What is the name of the motorcycle update in Burnout Paradise?

    Answer: Burnout Bikes

    From Paradise City

  2. Which company developed Burnout Paradise?

    Answer: Criterion Games

    From Paradise City

  3. In Burnout Paradise, what happens when you crash while boosting?

    Answer: Boost is lost

    From Boost Mechanic

  4. What is the name of the boost mechanic in Burnout Paradise that allows for continuous boosting?

    Answer: Burnout Chain

    From Boost Mechanic

  5. In Burnout Paradise, what is the maximum multiplier you can get in Showtime mode?

    Answer: x5

    From Crash Modes

  6. Which Burnout game introduced the Showtime mode, a variation of Crash Mode?

    Answer: Burnout Paradise

    From Crash Modes

  7. What is the name of the DJ who guides you through Burnout Paradise?

    Answer: DJ Atomika

    From Paradise City

  8. In the original Burnout game, how is boost earned?

    Answer: Dangerous driving

    From Boost Mechanic

All Burnout quizzes